fbpx

#Garduri fara rugina

e-garduri.ro-logo

Gardurile din aluminiu – alegerea preferată de arhitecți

Vrei să-ți construiești un gard, însă nu ești 100% hotărât asupra tipului de material pe care să îl folosești? Află că aluminiul este materialul care a crescut în popularitate în ultimii ani. Gardurile din aluminiu sunt din ce în ce mai apreciate atât de proprietari, cât și de arhitecți, datorită multiplelor beneficii pe care acestea le au comparativ cu gardurile din lemn sau alte materiale care au fost folosite ulterior. 

Îngrădirea potrivită poate fi un element destul de important pentru casa ta. În funcție de motivele pe care le ai pentru a instala un gard, acesta are diverse scopuri: sporirea esteticii, securitate sau crearea unui perimetru sigur pentru copii sau animale de companie. Găsirea gardului ideal pentru proprietatea ta poate fi o provocare datorită varietății de opțiuni disponibile pe piață

e garduri.ro articol gardurile din aluminiu alegerea preferata de arhitecti

Gardurile din aluminiu sunt foarte durabile și ușor de întreținut. Au aspectul fierului forjat, dar nu se vor coroda sau oxida, făcând acest tip de gard deosebit de rezistent la deteriorarea sau uzura cauzate de vreme și climă. În plus, gardurile din aluminiu sunt vopsite cu pulbere și nu vopsite în lichid. Acoperirea cu pulbere oferă performanțe mai bune decât vopseaua umedă, deoarece este mai rezistentă la ciobire, zgârieturi și alte uzură. Personalizarea este un mare avantaj atunci când achiziționezi un gard ornamental din aluminiu, deoarece poți adăuga șine intermediare, cercuri, suluri, finisaje și alte accesorii pentru a îmbrăca vârfurile pichetelor.

Citește în continuare pentru a afla care sunt avantajele gardurilor de aluminiu și de ce ar trebui să optezi pentru un astfel de gard pentru proprietatea ta.

Ce avantaje au gardurile din aluminiu?

Dacă adăugarea sau reconstrucția unui gard face parte din următorii pași în renovarea spațiului tău, atunci trebuie să citești în continuare pentru a afla care sunt avantajele acestui tip de material. Gardurile din aluminiu pot fi una dintre cele mai bune alegeri pe care o poți face atât din motive practice, cât și din motive estetice. Iată de ce:

Material rezistent pe perioade lungi de timp

Aluminiul este unul dintre cele mai puternice materiale ce pot fi folosite pentru construcția gardurilor. Acesta nu va rugini, iar durata sa de viață este semnificativ mai lungă. Acest lucru permite ca structura unui gard de aluminiu să fie goală în majoritatea cazurilor. Distanța dintre pichetele individuale are și un alt avantaj. În perioadele de vânt puternic sau zăpadă excesivă, gardurile de vinil sau lemn pot cădea victimele vremii extreme din cauza presiunii crescute. Cu mult spațiu pentru trecerea aerului și a zăpezii, gardurile din aluminiu vor rezista chiar și în condiții de vreme extremă.

Securitate sporită fără a sacrifica eleganța

Unul dintre cele mai importante motive pentru care fierul forjat a devenit atât de popular de-a lungul timpului a fost faptul că s-a bazat pe a oferi o barieră impenetrabilă, dar elegantă. Stilurile ornamentate ale fierului forjat au fost perfecționate de constructorii de garduri și au devenit emblematice pentru un anumit stil de viață. Chiar dacă aluminiul a înlocuit fierul forjat ca material preferat, stilurile ornamentate erau totuși destul de populare.

Astăzi, există multe mai multe stiluri moderne disponibile de luat în considerare, ceea ce face gardurile din aluminiu incredibil de versatile.  Stilurile tradiționale și designul modern se pot îmbina de minune într-un gard de aluminiu. Poți personaliza gardul în funcție de preferințele tale. Avem disponibile o gamă variată de culori și modele, astfel încât să poți alege varianta cea mai bună pentru proiectul tău.

e garduri.ro articol gardurile din aluminiu alegerea preferata de arhitecti 2

Securitate îmbinată cu vedere optimă

Funcția de securitate a unui gard din aluminiu nu ar trebui să însemne că trebuie să sacrifici din câmpul vizual. Din cauza pichetelor relativ subțiri, te poți bucura în continuare de o vedere optimă chiar și prin gard, mai ales dacă alegi culorile mai închise.

La noi vei găsi modele diverse, cu pichete verticale neîntrerupte, fără urcare, care elimină orice posibilitate de urcat pentru animale de companie, copii și, desigur, potențiali intruși.

Întreținere minimă

În afară de greutate (care face instalarea mai ușoară decât fierul forjat), un motiv principal pentru a alege un gard din aluminiu este că, spre deosebire de fierul forjat, care trebuie vopsit la fiecare doi ani, gardul din aluminiu nu necesită întreținere. Culorile sunt rezistente la intemperii, iar gardurile din aluminiu nu vor rugini sau coroda niciodată. Acest lucru va reduce semnificativ costurile de întreținere și reparație pe durata de viață a gardului.

Un gard este un element crucial în orice casă. Pe lângă adăugarea de valoare unei proprietăți, oferă securitate și confidențialitate în același timp. Atunci când alegi gardul ideal pentru proprietatea ta,  este recomandat să iei în considerare și avantajele prezentate mai sus. Acest lucru te poate ghida în găsirea gardului potrivit pentru casa ta, care să se potrivească cel mai bine nevoilor tale.

Te-ai decis asupra alegerii unui gard de aluminiu? Atunci ia legătura cu echipa E-garduri și hai să stabilim împreună detaliile proiectului tău. De asemenea, până să ne contactezi poți încerca să îți personalizezi gardul folosind simulatorul nostru gratuit.

Alte articole

MENIU

INTREBARI FRECVENTE

SUNA ACUM

Completează și primești CADOU:

  • 1 Voucher de 100 lei la achizitie
  • 1 sedinta de consultanta GRATUITA cu unul dintre tehnicienii nostri

In sedinta GRATUITA de consultanta vei primi sfaturi si o propunere personalizata pentru garduri/porti care se incadreaza in cerintele tale (design/buget)