fbpx

#Garduri fara rugina

e-garduri.ro-logo

Gardurile din aluminiu – alegerea perfectă pentru casa ta

Când te gândești la construcția unui gard pentru căminul tău, lemnul este considerat materialul tradițional din care un astfel de gard este realizat. Însă, în timp ce lemnul este atractiv, acesta este, de asemenea, dificil și costisitor de întreținut.

Din ce în ce mai multe persoane au apelat la materiale alternative precum aluminiul pentru construcția gardurilor. Lista lungă de avantaje pe care le au gardurile din aluminiu au făcut ca acest material să devină o opțiune principală pentru mulți proprietari.e garduri.ro articol gardurile din aluminiu alegerea perfecta pentru casa ta 1

De ce să alegi un gard din aluminiu?

Aluminiul a fost folosit la fabricarea multor produse diferite. Este ușor, dar durabil și destul de puternic. În timp ce producătorii au folosit aluminiu de mulți ani, doar recent au fost luate în considerare avantajele sale pentru garduri.

Acest lucru se datorează faptului că majoritatea gardurilor tradiționale sunt realizate din lemn sau fier forjat. Însă, odată introdus ca material principal pentru garduri, această opțiune a fost în topul preferințelor clienților. Aluminiul este disponibil pe scară largă, ceea ce îl face ușor de aprovizionat și relativ ieftin de utilizat. Vrei să vezi care sunt costurile pentru un astfel de gard? Accesează simulatorul nostru gratuit de garduri și descoperă oferta noastră.

Care sunt avantajele unui gard din aluminiu?

Indiferent dacă trebuie să împrejmuiești un spațiu rezidențial, comercial sau industrial, gardurile din aluminiu sunt o alegere excelentă. Acest material este rezistent, fiabil și necesită foarte puțină întreținere. Multe beneficii ale gardurilor din aluminiu te pot surprinde. Află în continuare câteva dintre aceste avantaje:

  1. Versatilitate

Gardurile din aluminiu pot fi ajustate pentru a se potrivi spațiului tău, astfel încât să îl poți utiliza pe suprafețe plane, precum și pe terenuri în pantă, fără a-ți face griji. În plus, mulți producători pot crea modele personalizate pentru a se potrivi nevoilor tale spațiale. Gardurile din aluminiu pot fi construite la diferite specificații de înălțime și acoperite cu vârfuri pentru securitate. Tot ce îți rămâne de făcut este să explorezi opțiunile disponibile – stil, culoare, înălțime, feronerie, capace, textură, rafturi – și să discuți cu unul dintre specialiștii noștri pentru a te ajuta să alegi un gard care se va potrivi nevoilor și dorințelor tale.

  1. Accesibilitate

În comparație cu fierul și oțelul forjat, gardurile din aluminiu sunt foarte accesibile. Deși arată la fel de bine ca fierul forjat, este mult mai ușor de instalat și este mai ieftin de fabricat. În plus, deși costul său inițial este mai mare decât majoritatea gardurilor din lemn, aluminiul nu necesită costuri suplimentare de întreținere. Un gard din aluminiu este o investiție unică, care va dura zeci de ani fără înlocuire.

  1. Durabilitate

Din punct de vedere chimic, aluminiul nu este foarte vulnerabil la coroziune, așa că, spre deosebire de fier, gardurile din aluminiu nu vor rugini. De asemenea, nu va putrezi și nu se va estompează, așa că nu trebuie să îți faci griji că umezeala sau lumina soarelui îl vor deteriora în timp. Indiferent dacă este atacat de gheață, grindină, ploaie, zăpadă, lumina soarelui sau termite, gardul tău de aluminiu va rezista condițiilor meteo extreme. Acesta este unul dintre cele mai importante avantaje ale gardurilor din aluminiu, deoarece înseamnă că vei obține un raport calitate-preț excelent.

e garduri.ro articol gardurile din aluminiu alegerea perfecta pentru casa ta 2

  1. Întreținere redusă

Nu este nevoie să vopsești sau să repari un gard de aluminiu, spre deosebire de cele din fier forjat sau lemn. Gardul din aluminiu este acoperit cu un strat de vopsea pulbere în timpul producției, care fuzionează vopseaua cu suprafața metalică, astfel încât gardul să reziste zeci de ani fără a prezenta uzură.

  1. Siguranță

Gardurile din aluminiu sunt adesea folosite în scopuri de securitate, astfel încât siguranța și fiabilitatea sunt cruciale. De exemplu, gardul tău poate acționa ca o barieră, limitând animalele de companie sau copiii într-o anumită zonă din curtea ta.

  1. Capacitatea de înclinare

Dacă gardul va fi amplasat pe o pantă, ceea ce este destul de comun, capacitatea sa de a se curba cu peisajul va fi crucială. Trebuie să aibă capacitatea de a se ridica, ceea ce înseamnă că se va adapta la panta fără secțiuni de trepte. Un gard strâns îmbrățișează pământul, astfel încât nu vor exista goluri sau găuri între gard și pământ, iar partea superioară a gardului va fi continuă.

  1. Frumusețe 

Cu toate culorile și stilurile disponibile, gardurile din aluminiu vor fi un element de design binevenit și potrivit pentru orice curte. Oferă toată eleganța și strălucirea fierului fără costuri, întreținere și rugină. Multe garduri din aluminiu au elemente de fixare ascunse cu pichete și lipsesc, de asemenea, șuruburi inestetice, creând un finisaj mai rafinat. Acoperirea cu pulbere își va păstra frumusețea indiferent de vremea și vei avea multe opțiuni de culoare și textură din care să alegi.

Dacă te gândești să montezi un gard pentru a oferi siguranță proprietății tale, ar trebui să iei în considerare un gard din aluminiu. Este singurul material care oferă beneficii pentru aproape orice utilizare. Pentru cei care doresc cel mai bun material pentru gardul lor, aluminiul este răspunsul.

În plus, pe lângă toate avantajele prezentate mai sus, pe site-ul nostru găsești o gamă diversificată de modele de garduri din aluminiu din care poți alege. De asemenea, îți oferim o gamă vastă de culori și nuanțe din care poți alege, iar . durata de viață a vopsirii depășește 30 ani.

Suntem un producător român cu 24 ani de experiență și producem orice dimensiune de gard ai nevoie. Alături de noi, vei putea găsi cele mai bune soluții tehnice. Ai nevoie de mai multe informații? Ia legătura cu noi și hai să te ajutăm să iei cea mai buna decizie.

Alte articole

MENIU

INTREBARI FRECVENTE

SUNA ACUM

Completează și primești CADOU:

  • 1 Voucher de 100 lei la achizitie
  • 1 sedinta de consultanta GRATUITA cu unul dintre tehnicienii nostri

In sedinta GRATUITA de consultanta vei primi sfaturi si o propunere personalizata pentru garduri/porti care se incadreaza in cerintele tale (design/buget)