fbpx

#Garduri fara rugina

e-garduri.ro-logo

Aluminiul – un singur material, multiple avantaje

Designul și stilul casei tale, clima și scopul împrejmuirii vor juca un rol important în selectarea celui mai bun material pentru gardul tău. Gardurile adaugă valoare proprietații. S-ar putea să îți dorești un anumit design, un anumit grad de intimitate sau să cauți o soluție pentru a ține copiii și animalele de companie în limitele proprietății. În funcție de nevoile tale, poți alege materialul potrivit pentru gardul tău.

În articolul de mai jos vom vorbi despre gardurile din aluminiu. Acest material are numeroase avantaje și este unul dintre opțiunile preferate ale multor persoane atunci când vine vorba despre achiziționarea unui gard pentru căminul lor. Citește în continuare și află care sunt avantajele gardurilor din aluminiu.

e garduri.ro aluminiu un singur material multiple avantaje 2

De ce să alegi aluminiu pentru gardul tău?

Aluminiul a fost folosit la fabricarea multor produse diferite. Este ușor, dar durabil și are o rezistență mecanică foarte bună.. În timp ce producătorii au folosit aluminiu de mulți ani, doar recent au fost luate în considerare avantajele sale pentru construcția de garduri.

De la introducerea sa, gardurile din aluminiu au luat amploare din mai multe motive. Poate cel mai important, aluminiul este disponibil pe scară largă, ceea ce îl face ușor de aprovizionat și relativ ieftin de utilizat. Avantajele gardurilor din aluminiu sunt considerabile, motiv pentru care ar trebui să te uiți peste toate alegerile înainte de a lua o decizie.

 

Aspect

Poți alege dintr-o mare varietate de stiluri care îți va completa proprietatea. Frumusețea și eleganța gardurilor din aluminiu va adăuga valoare aspectului proprietații tale. Pentru cei care doresc să îmbunătățească aspectul casei și al curții lor, un gard din aluminiu este o alegere excelentă.

Datorită stilurilor disponibile, poți alege unul care se potrivește tipului de casă pe care îl deții. De la aspectul clasic al unui gard până la ceva mai elegant și modern, poți selecta stilul care vi se potrivește cel mai bine.

 

Durabilitate

După cum am menționat mai devreme, aluminiul este rezistent la acțiunea factorilor climatici, soarele și umezeala fiind combinația “letală” pentru toate materialele care stau în exterior. Acest fapt înseamnă că lumina soarelui și umiditatea nu au același efect asupra aluminiului ca și asupra altor materiale precum lemnul sau fierul forjat. Evident, contează și calitatea acoperirii (a vopsirii). Profilele din aluminiu folosite la garduri și porți sunt special concepute pentru a rezista vântului puternic, ploii și chiar grindinii care ar deteriora lemnul sau gardurile de vinil.

Deoarece este atât de durabil, necesită puțină întreținere. Aceasta înseamnă că economisești bani în timp folosind aluminiu în comparație cu celelalte materiale.

e garduri.ro aluminiu un singur material multiple avantaje

 

Ecologic

Deși aluminiul în sine nu este mai prietenos cu mediul decât lemnul, vinilul sau fierul forjat, faptul că este 100% reciclabil îl face o alegere excelentă pentru cei care vor să protejeze, pe cât posibil, mediul. 

Lemnul, de exemplu, necesită un nou strat de vopsea sau vopsea la fiecare câțiva ani. Iar substanțele care se aplică pe lemn nu sunt prea prietenoase cu mediul.. Aluminiul nu necesită revopsire, așa că nu va fi nevoie să folosești produse care pot conține toxine pentru a-ți păstra gardul în stare intactă.

 

Siguranță

Deși, în general, aspectul gardului este cel care primează, gradul de protecție pe care îl oferă este un criteriu de luat în seamă. Până la urmă, îți instalezi un gard pentru a delimita o proprietate.

Gardurile din aluminiu oferă avantajul de a fi rezistent, durabil și destul de eficient pentru a oferi siguranță pe proprietatea ta. Acesta oferă o barieră care poate descuraja intrușii să intre în curtea ta. Având în vedere că majoritatea infractorilor preferă calea cu cea mai mică rezistență, un gard puternic din aluminiu poate oferi avertismentul necesar pentru a-i ține departe.

 

Accesibilitate

Când compari aluminiul și fierul forjat, aluminiul este mult mai accesibil. În plus, are o durată de viață la fel de mare și necesită cu mult mai puțină întreținere. Acest lucru este valabil și pentru gardurile tradiționale din lemn, care ar putea fi mai ieftin de instalat, dar necesită cheltuieli considerabile pentru întreținere de-a lungul anilor.

 

Versatilitate

Gardurile din aluminiu vin în toate formele și dimensiunile, ceea ce înseamnă că, în funcție de proiectul tău, este posibil ca unele materiale să nu fie potrivite. Deoarece gardul din aluminiu este modular, ceea ce face ușoară adăugarea sau scăderea după cum necesită munca, este potrivit pentru aproape toate situațiile.

De la suprafețe mici, plane care înconjoară verandă sau piscina, până la terenuri mari, în pantă, care fac parte din proprietatea ta, aluminiul poate fi plasat aproape oriunde. Deoarece poate fi construit la diferite înălțimi, stiluri și chiar culori, poți pune garduri de aluminiu în majoritatea locurilor de pe proprietatea ta.

Așadar, principalele avantaje ale aluminiului au fost enumerate mai sus. Va trebui să iei în considerare toate materialele înainte de a face selecția finală pentru gardul tău.

Având în vedere că gardul din aluminiu este de lungă durată și durabil, este cel mai potrivit pentru cei care plănuiesc să nu se mute prea curând. Acest lucru se datorează întreținerii reduse pe care o asigură aluminiul. Vei cheltui mult mai puțin în timp în comparație cu alte materiale, în special lemnul.

Aluminiul este singurul material care oferă beneficii pentru aproape orice utilizare. În plus, este de lungă durată, puternic și ușor de întreținut. Pentru cei care doresc cel mai bun material pentru gardul lor, aluminiul este răspunsul.

Dacă ai nevoie de ajutor în alegerea gardului perfect pentru proprietatea ta, poți arunca o privire pe site-ul nostru. De asemenea, ne ocupăm cu drag și spor și de instalarea gardurilor din aluminiu. Ia legătura cu noi și află mai multe.

Alte articole

MENIU

INTREBARI FRECVENTE

SUNA ACUM

Completează și primești CADOU:

  • 1 Voucher de 100 lei la achizitie
  • 1 sedinta de consultanta GRATUITA cu unul dintre tehnicienii nostri

In sedinta GRATUITA de consultanta vei primi sfaturi si o propunere personalizata pentru garduri/porti care se incadreaza in cerintele tale (design/buget)