Modalitatea de livrare a produselor:

  • Produsele comandate se livrează oriunde în România, prin serviciile de curierat rapid asigurate de Fan Courier.
  • Produsele sunt ambalate astfel încât să fie protejate pe durata transportului.
  • Transportul este gratuit.
  • Sâmbăta și Duminica nu se expediază comenzi! Pot exista excepții privind ziua de Sâmbătă dar acest lucru este comunicat, agreat și confirmat cu consultantul nostru.

 Termenul estimativ pentru livrarea produselor:

  • Termenul maxim de livrare este de 7 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii (termenul poate fi depășit dacă livrarea se va efectua în zone cu acces limitat)

Atenție! La primirea coletului verificați starea produsului! Dacă observați deteriorarea acestuia, documentați acest eveniment prin proces verbal împreuna cu reprezentantul firmei de curierat (curierul).

NOTA: ODATĂ FINALIZATĂ COMANDA, CLIENTUL ACCEPTA FĂRĂ OBIECȚIUNI CONDIȚIILE ȘI TERMENII DE UTILIZARE, VALOAREA ACESTORA FIIND ACEEAȘI CU UN CONTRACT VALABIL ÎNCHEIAT. FIIND DE ACORD CU TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE UTILIZARE CLIENTUL ÎȘI ASUMĂ ÎN TOTALITATE DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE CE DECURG DIN CUMPĂRAREA DIN MAGAZINUL VIRTUAL WWW.E-GARDURI.RO. “TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE UTILIZARE” RESPECTĂ LEGEA COMERȚULUI ELECTRONIC, LEGEA CONTRACTELOR LA DISTANȚĂ, LEGEA PRIVIND PROTECȚIA DATELOR PERSONALE ȘI LEGEA PROTECȚIEI CONSUMATORILOR.