ANULAREA unei tranzactii poate fi facuta in maxim 24h de la lansarea comenzii. Anularea unei tranzactii se va face prin solicitare trimisa pe mail la comenzi@e-garduri.ro. La anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Produsele achizitionate de pe www.e-garduri.ro pot fi returnate intr-un interval de maxim 5 zile de la data intrarii in posesie numai daca:

– au fost deteriorate in timpul transportului caz in care este necesar transmiterea procesului verbal de constatare a deteriorarilor semnat cu reprezentatntul firmei de curierat

– nu corespund caracteristicilor prezentate in descriere

Pentru returnarea produsului trebuie sa solicitati telefonic sau prin e-mail la comenzi@e-garduri.ro formularul de retur care va va fi trimis prin e-mail. Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face in cel mai scurt timp de la primirea produselor, in masura in care clientul transmite informatiile necesare efectuarii platii.
Rambursarea sumelor datorate se va face prin virament bancar in contul clientului. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

WWW.E-GARDURI.RO se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 30 de zile calendaristice de la data denunţării de către dvs a comenzii.

NOTA: ODATA FINALIZAREA COMENZII, CLIENTUL ACCEPTA FARA OBIECTIUNI CONDITIILE SI TERMENII DE UTILIZARE, VALOAREA ACESTORA FIIND ACEEASI CU UN CONTRACT VALABIL INCHEIAT. FIIND DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE, CLIENTUL ISI ASUMA IN TOTALITATE DREPTURILE SI OBLIGATIILE CE DECURG DIN CUMPARAREA DIN MAGAZINUL VIRTUAL WWW.E-GARDURI.RO. “TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE” RESPECTA LEGEA COMERTULUI ELECTRONIC, LEGEA CONTRACTELOR LA DISTANTA, LEGEA PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE SI LEGEA PROTECTIEI CONSUMATORILOR.