Instructiuni montaj sistem gard din aluminiu

Achiziție și montaj

Sistemele de gard din aluminiu FANCY 80 si FANCY 60 au fost proiectate pentru a veni în întâmpinarea consumatorilor care își doresc un gard ce nu are nevoie de întreținere ulterioară și care poate fi montat foarte ușor și simplu fără a fi nevoie de personal experimentat sau de alte operații speciale cum ar fi sudura.

Achiziția elementelor acestui sistem de gard este de asemenea foarte rapidă iar accesoriile necesare montajului sunt incluse.

Sistemul de garduri din aluminiu FANCY este destinat montării între stâlpii de beton sau cărămidă de orice fel conform desenului alăturat.

COMANDĂ ONLINE

Pentru a avea un gard din aluminiu elegant achiziționat și montat chiar de dumneavoastră, parcurgeți
următorii pași:

PAS 1.

Stabiliți sistemul de gard dorit și alegeți culoarea acestuia. Mulți dintre clienții noștri aleg culoarea de la ferestre sau de la acoperiș, dar există și posibilitatea potrivirii culorilor și în funcție de tencuiala casei sau a stâlpilor de beton de la gard. De obicei, discuțiile în familie cu suportul unui arhitect sau designer au cele mai satisfacătoare rezultate.

PAS 2.

Măsurați înalțimea stâlpilor de beton în zona unde doriți să montați gardul, stabiliți înălțimea montanților de margine în funcție de eventualele modificări ale stâlpilor (ex. aplicarea de glaf de piatra în zona inferioară) și apoi comandați Montanții de Margine la culoarea aleasă.

Profilele de montant pentru margine se livrează la set (stânga/dreapta), sunt pre-găurite și includ toate accesoriile de montaj (șuruburi pentru prinderea în beton cu capace din PVC pentru găuri, distanțiere și nituri la culoare pentru montajul profilelor orizontale).

În funcție de înălțimea montantului de margine veți fi informat și despre numărul de profile orizontale necesare a fi comandate.

PAS 3.

Măsurați distanta între stâlpii de beton, scădeți 60 mm și comandați profilul orizontal.

Numărul profilelor orizontale depinde de înălțimea montanților de margine aleși.

PAS 4.

În cazul în care ați ales profile orizontale mai lungi de 2 m, vă recomandăm achiziționarea și a unuia sau mai multor montanți intermediari.

Înălțimea acestor montanți intermediari ar trebui să fie aceeași cu cea a montanților de margine.

La fel ca și montanții de margine, montanții intermediari sunt pre-găuriți și se livrează cu accesoriile de montaj și fixare incluse.

PAS 5.

Dacă doriți să comandați și poarta pietonală standard, vă rugam sa fiți atenți la culoarea selectată. Exista posibilitatea de a specifica și alte dimensiuni în secțiunea <OBSERVAȚII> de pe pagina de finalizare a comenzii.

În acest caz veți fi contactat de un consultant de-al nostru pentru stabilirea și confirmarea detaliilor.

ATENȚIE: La primirea coletelor verificați starea produsului! Dacă observați deteriorarea acestuia, documentați acest eveniment prin proces verbal împreună cu reprezentantul firmei de curierat (curierul).

REALIZEAZĂ MONTAJUL

Pas 1.

Fixează montanții de margine asigurând verticalitatea acestora.

Prinderea în beton se face folosind șuruburile pentru beton livrate.

Pentru fixarea acestor șuruburi, poziționați montantul vertical pe stâlpul de beton și însemnați poziția găurilor de prindere.

Cu ajutorul unui rotopercutor, realizați găuri în beton cu diametrul de 6,5 mm. Poziționați din nou montanții de margine în poziția inițială și înșurubați șuruburile pentru beton folosind o mașina de înfiletat.

Acoperiți găurile de trecere din montant cu capacele din PVC livrate.

Pas 3.

Dacă ai optat și pentru achiziția unuia sau mai multor montanți intermediari, a sosit momentul să realizezi și montajul acestora.

Fixează talpa de prindere în interiorul secțiunii inferioare a montantului intermediar.

Poziționează montantul intermediar pe fata interioară a gardului lipindu-l de profilele orizontale.

Realizează fixarea montantului intermediar de profilele orizontale folosind un pistol de nituri și niturile colorate livrate în pachet.

Folosind aceeași tehnică ca și la montarea montanților de margine, fixează talpa montantului intermediar în betonul de la partea inferioară.

Pas 2.

Glisează profilele orizontale și distanțierele pe șinele montanților verticali. Folosește un pistol de nituri și niturile colorate livrate pentru a fixa distanțierele în poziția corespunzătoare.

OBS: Nu este recomandată fixarea profilelor orizontale în montant. Aluminiul se dilată și se contractă la diferențe de temperatură așa cum sunt în România.

Sistemele de garduri din aluminiu Fancy 60 și Fancy 80 au fost special proiectate pentru a permite profilelor orizontale să își modifice lungimea fără a provoca probleme estetice sau funcționale ansamblului.

Pas 4.

Montajul porții pietonale presupune fixarea tocului în stâlpii de beton (sau alt material suport), asigurând verticalitatea acestora. Tehnica de fixare este aceeași cu cea de la fixarea montanților de margine.

Montajul incredibil de facil al sistemelor de garduri din aluminiu Fancy